21 Nisan 2009

The New Era of Swarovski Collection for Spring/Summer 2010

Yaklaşık bir haftadır bloguma birşeyler yazamıyordum. Aslında bugün de pek yazmaya niyetim yoktu - ta ki Swarovski'nin Spring/Summer 2010 koleksiyonuna rastlayıp 'hallelujah' diye haykırana kadar. Yeni ürünler çıkmıştı! Resimler hazırdı! Bilgiler hazırdı! Madonna'ya şükürler olsundu! Tabi bulduğum tüm resimleri teker teker topladım, tek resimde birleştirdim, bilgileri derledim ve okuyucularımın huzuruna sunulası hale getirdim. Yalnız bazı resimlerin açıklamasını yapmadım çünkü onlar sadece farklı kesimli Swarovskiler. Yeni tasarlanmış serilerden bahsetmeyi tercih ettim:

1. resim Air Blue Opal: Eski zamanlardaki sembolizme göre masumiyetin simgesi beyaz ile ilahi sayılan mavinin kombinasyonundan oluşan açık mavi kutsal bir güce sahipmiş. Air Blue Opal serisi bu bilgilerden esinlenilerek tasarlanmış.
2. resim Crystal Red Magma: İnsanoğlunun ilk kez renk ismi olarak kullandığı kırmızı; lüksün, kanın, ateşin ve aşk ya da nefret gibi çoğu duygunun sembolü olarak kabul edilirmiş. Crystal Red Magma serisinin de tasarlanma kaynağı bu bilgiler.
5. resim Mini Fancy Stones: Moda dünyasında ilk defa mikroskobik boyutlarda üretilen bu taşlar kalp, damla, çiçek şekillerine sahipler ve sadece 3.5 mm büyüklüğündeler. Rivoli kesimli üçgen kristaller ise 5 mm büyüklüğünde. Genellikle gözlük ve saat süslemede kullanılacak bir seri.
9. resim Crystal Platinum Pearl: Bu sade fakat göz alıcı seri mevcut Crystal Pearl serisinin yeni bir versiyonu.
10. resim Fantastic Flower: Andrée Putman tasarımı ve tamamen haute couture olan bu serinin elemanları Lily, Orchid ve Dragonfly adlarına sahipler. Küçük (20-30 mm) ve büyük (40-45 mm) boyutlarda bulunan taşların 4 farklı renkleri de mevcut.

2 yorum:

Alper dedi ki...

Blogunu gerçekten çok beğeniyorum. Parlak bir geleceği var gibi.. Postlara devam etmelisin, sabırsızlıkla bekliyorum yenilerini :)

Andaç Gördü dedi ki...

Teşekkür ederimm!!.. :)