06 Nisan 2009

Is A Back?

Bir de bu resmi upload etmek istedim. Yarın büyük ihtimalle gazetelerde, haberlerde ve Gossip Girl sitesinde 'Geçen ay Four Seasons'tan dönen ve bir ayda 6 kilo veren it boy Andy dün Gölbaşı adlı mekandan çıkarken paparazzilere yakalandı' gibi bir haber göreceğiniz için ben önceden resmi upload edip bu zevki onlara tattırmamak istedim. Four Seasons'ta Lindsay'den uzun kaldığım için olayın bu kadar büyütülmesine anlam veremiyorum. Gömleğim de kötü çıkmış zaten fotoğrafta. Aslında küçük siyah-beyaz karelerden oluşuyor. Şaşırdım..

2 yorum:

Efe Can Çakmak dedi ki...

senin hakkında çıkan dedikodulara asla inanmıyorum. bir de yarın LA'de bir partiye davetliyiz. Lindsay'de geliyormuş. After party'e de Fergie'yi davet ettim. Özel jetimi hazırlatıyorum.
Görüşürüz.

Andaç Gördü dedi ki...

Thanx E. Bıktım dedikodulardan, bilirsin sen de. Partylere de mutlaka katılacağım. O Lindsay'e de ağzının payını vermek lazım. Çünkü dedikoduları onun başlattığından şüpheleniyorum. Hemen Alfred'e hazırlatıyorum bavulları. Yalnız bizim jet bakımda :D O yüzden sizinkiyle geliyim. C U @ the airport.