30 Eylül 2009

Sinir Oldum!

Öncelikle herkese hey bitchees demek istiyorum. Bugün ilk defa yurttaki odama internet bağlattım ve hayatımdaki modaya dair son gelişmeleri haber vermenin hevesiyle yanıp tutuşurak laptopumun başına geçtim. Fakat Condor Carrera markalı gözlüğü condor, condor carrera, condor eyeglasses, condor eyewear ve türevleri şeklinde googlelamama rağmen karşıma çıkan condor adlı şirketin uçak ve gemi reklamlarından gözlükleri bulamadım :D Sinir oldum! Zorla bulabildiğim iki sitede de benim aldığım model yoktu. Zaten gözlük orjinal değil (evet güzel insanların da kusurları var, gözlüğüm fake!) çünkü daha yeni bir Wayfarer almışken ikinci bir tanesine daha ailemden kesin tepkiler geldi :) Fotoğrafını çekip upload etmeye de üşendiğim için başka aldığım şeyleri yazarak konuyu değiştirmeye çalışırken düşününce çok da şey almadığımı fark ettim :/
Sanırım kayda değer en büyük gelişim genelde koyu renkleri tercih etmeme rağmen bu ara beyaza sarmam oldu. 21 yıldan sonra beyazın koyu renk tene yakıştığını fark ettim :D Daha doğrusu kendime çok yakıştırmazken beğenmeye başladım.
Hı, diğer bir gelişme de role modelımı Will&Grace dizisindeki Karen Walker (Megan Mullally) yerine Ugly Betty dizisindeki Amanda Tanen (Becki Newton) olarak değiştirmem oldu. 9 Nisan'da blogumda bolca tanıttığım harika karakter Karen Walker'ın fazlaca ayağa düştüğünü üzülerek fark ettim :)
Neyse kısacası bağlantımı sağladım ve artık sık sık blogumu güncelleştirmeye devam edebileceğim :)

2 yorum:

Euphoria dedi ki...

blogunu sürekli takip ediyorum, devamını da bekliyorum;)
Welcome back:P

Andaç Gördü dedi ki...

Teşekkürler Euphoria ;D
CWM.. :B